Vuokraa auto

Autoiluvinkkejä.pdf

Kaikissa matkakohteissa on useita autovuokraamoja, mutta niiden hinnat ja autojen laatu vaihtelevat. Siksi suosittelemme AVIS- vuokraamoa, joka on yksi saaren suurimmista. Heiltä saat ensiluokkaista palvelua, erinomaiset autot, edulliset hinnat ja hyvät vakuutukset. Hanki kartta, jonka kanssa saarella suunnistaminen käy helpommin. Tiet ovat yleisesti ottaen hyvässä kunnossa. Liikennemerkit ja -säännöt ovat pitkälti samat kuin Suomessa, mutta liikenteen tempo on paljon nopeampi. Huomioithan, että Kyproksella on vasemmanpuoleinen liikenne. Autonvuokrauksen ikäraja on 21 ja vuokraajalla tulee olla ollut ajokortti vähintään 3 vuotta.

Huomaa, että Kyproksella on vasemmanpuoleinen liikenne! Oikealta tulevilla on etuajo-oikeus, myös liikenneympyröissä. Puhelimeen puhuminen ajon aikana on kielletty!

Turvavyön käyttö on pakollista kaikille matkustajille. Mikäli useampi henkilö aikoo ajaa autoa, tulee se huomioida vuokraussopimusta tehtäessä. AVIS veloittaa vakuutussyistä lisäkuljettajasta hieman ekstraa.

Vuokratessasi auton AVIS:in kautta hintaan sisältyy:

• Hyvät vakuutukset

• Erinomainen palvelu

• Uusi ja hyväkuntoinen auto

• 24 h toimiva palvelupuhelin

• Vapaat kilometrit

Suuremmissa kohteissa ja kaupungeissa parkkeeraaminen saattaa olla haaste. Kielletyt parkkipaikat on merkitty maahan keltaisella maalilla. Parkkikieltoa rikottaessa auto saatetaan hyvinkin hinata pois ja sen takaisin saaminen on sekä hankalaa että kallista.

Jos haluat vuokrata auton, ota meihin yhteyttä niin teemme puolestasi varauksen Avikselle. Auto tuodaan hotellillesi haluamanasi päivänä. Autonvuokra maksetaan suoraan Avikselle luottokortilla. Noutaessasi autoa, tulee sinulla olla mukana ajokortti, luottokortti ja passi. Päivän vuokra tarkoittaa 24 tuntia.

Aja varovasti ja mukavia ajoretkiä!