Jeeppisafari Troodosvuoristossa

Erilainen ja vauhdikas tapa kokea saarta. Jeeppisafarilla saat nauttia luonnosta, hyvästä ruoasta ja kauniista maisemista. Kyproslainen meze ja yksi juoma per henkilö sisältyy hintaan.

Tällä jeeppisafarilla on luvassa vauhdikkaita luontokokemuksia sekä upeita ja aitoja Kyproksen maisemia. Pääset ihailemaan mahtavia näköaloja sellaisissa paikoissa, joihin muuten on lähes mahdotonta edes päästä käymään. Päivän aikana vieraillaan myös yhdessä luostarissa.

Matkaamme läpi koskemattomien maisemien ja pienten pittoreskien yhdyskuntien, kunnes saavumme Lefkaran kylään. Sinulla on mahdollisuus kierrellä Lefkaran kapeilla kaduilla ja kujilla, ja ennätät vaikka ostaa matkamuistoksi jonkin kauniin hopeakorun tai kenties pöytäliinan kaupasta, jossa vierailemme. Täällä valmistetaan maailmankuuluja Lefkara-liinoja todella vanhojen perinteiden mukaisesti.

Palaamme takaisin jeepeille ja jatkamme matkaa Arakapasin kylään. Sen jälkeen jatkamme matkaa pinjametsän kautta perinteiseen vuoristokylään, jossa nautimme lounaan. Täällä olemme korkeammalla vuoristossa ja saamme nauttia hieman alhaisemmasta lämpötilasta ja samalla ihailla upeita vuoristomaisemia.

Platres-kylän ulkopuolella on Kyproksen suurin ja kaunein vesiputous, Kaledonian, joka on tunnettu kirkkaasta ja raikkaasta vedestään sekä kauniista ympäristöstään. Perille pääsee vain tiuhan metsän läpi kulkemalla.

Paluumatkalla takaisin hotelliin ajelemme läpi kylien, joiden talot on rakennettu kivistä. Monet talot ovat jo satoja vuosia vanhoja.

Tällä retkellä pääset tutustumaan Kyproksen kauniiseen luontoon lähietäisyydeltä.

Päivä:
Tiistai & Lauantai.

Ruoka & juoma:
Kyproslainen meze ja yksi juoma per henkilö.

Kesto:
Kokopäiväretki, n. klo 07.30–17.00.

Opastus:
Englanninkielinen paikallisopas (Tjäreborgin opas ei ole mukana retkellä).

Hyvä ottaa mukaan:
Mukavat kengät jalkaan. Uimapuku ja pyyhe.

Muuta:
Huomioitahan, että kirkoissa ja luostareissa vierailtaessa täytyy olkapäät ja polvet olla peitettyinä. Jeepeissä on tilaa yhdeksälle hengelle, ja autot ovat katettuja, jotta aurinko ei pääse porottamaan suoraan. Retken sisältö saattaa vaihdella sääolojen mukaan.

Hinta:
80€ aikuinen / 50€ lapsi.