Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Protaras/Fig Tree Bay

Yianna Marie Restaurant
Tämä ravintola on osa Hotel Golden Staria. Erittäin ystävällinen henkilökunta tekee vierailustasi miellyttävän kokemuksen. Ravintolasta avautuvat fantastiset näkymät Fig Tree Bayn rannan suuntaan. Maista kyproslaisia meze-annoksia, tuoretta kalaa ja äyriäisiä tai kansainvälisiä ruokia, kuten Chicken Surprisea, joka on yksi paikan erikoisuuksista. Täältä löytyy mieluisat ruuat koko perheelle ja kaikkein pienimmät voivat valita mieleisensä ruuan omasta lastenmenusta. Ravintola on avoinna aamusta iltaan. Pöytä on hyvä varata etukäteen, varsinkin keskikesällä. Hintataso: Keskitasoinen – pääruoka maksaa n. 12–15 euroa. Osoite: Hotel Golden Star, Fig Tree Bay. Sijainti Protaraksen pääkadulla. P. +357 23 814 440

Yianna Marie Beach Bar
Suosittu rantabaari täydellisellä paikalla kivenheiton päässä Fig Tree Baysta, lähellä rantaa. Täällä voit nauttia kevyttä syötävää, herkullisia salaatteja, kuumia ja kylmiä kahveja, virkistäviä juomia ja jäätelöä. Illalla rantabaari muuttuu lounge bariksi, jossa voit herkutella viinillä ja juustolla, ulkomaisilla oluilla, tai miksei paikallisilla juomilla? Hintataso: keskitasoa.
Osoite: Hotell Golden Star, Fig Tree Bay. Ligger på hovedgaten i Protaras. Puh +357 2381 4446.

Doma
Jos haluat nauttia illallista upeassa ja viihtyisässä tunnelmassa, olet tullut oikeaan paikkaan.
Ravintola tarjoilee kansainvälisiä ja paikallisia herkkuja jokaiseen makuun. Domasta et lähde nälkäisenä! Hintataso: keskitasoa – pääruoka maksaa n. 15 euroa.
Osoite: Perneras 24, 5296 Protaras. Puh: +357 9957 9210.